Lenker

Besøk min kones blogg her http://erliklivet.blogg.no
Hverdagsaktiv http://www.hverdagsaktiv.blogg.no
Hjemmeside http://www.hverdagsaktiv.no

hverdagsaktiv.blogg.no


Blogg: hverdagsaktiv

http://hverdagsaktiv.blogg.no/

Nyeste innlegg: Luke 10 er åpen! - 10.12.2018 00:09


Navn: Hverdagsaktiv
Alder: 51
Kjønn: Mann
Fra: Fjell

Om meg

Hei og velkommen til mitt lille blogghjørne. Jeg er en Ergoterapeut, fotograf, kunstner, rørlegger, far til fire og bonusfar til to.

Jeg er levende opptatt av livet, hverdagsaktivitet, livsstilsendring rehabilitering i et ergoterapeutisk perspektiv, kunst og trening. På bloggen her kan du følge mine tips til livsstilendring og trening, men også en blanding av livets krydder, utfordringer, gleder og sorger. Med videreutdanning i rehabilitering og mange års erfaring med frisklivssarbeid har jeg også en formell kompetanse innen livsstilsendring og tilpasning av aktivitet. Jeg tar nå oppdrag som personlig trener og livsstilscoach og har personlig oppfølging der dette behøves. Kontakt meg på mail for nærmere informasjon.

Jeg brenner for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer i forhold til livsstilsendringer og har mange års erfaring med dette profesjonelt. Gjennom egne erfaringer fra et langt liv med mye erfaring på mange områder deler jeg det meste av råd og tips på denne bloggen.

Mvh Willy

Alle bilder og tekst på bloggen er copyrighted. Det som ytres på bloggen er mine personlige tanker og meninger.

Sponse meg? Viktige budskap trenger å spres. Folkehelse er et slikt område. Ønsker du å hjelpe til med å sponse bloggen så kontakt meg på Willy@bkkfiber.no