Lenker

Facebook https://www.facebook.com/birgitte.ostby

birgitteostby.blogg.no


Blogg: Birgitte Østby

http://birgitteostby.blogg.no/

Nyeste innlegg: Blir nesten motløs av det her - 22.02.2018 09:59


Navn: birgitteostby
Alder: 27
Kjønn: Kvinne
Fra: Sørum

Om meg

Jeg er ei jente på 27 år som tar en bachelorgrad i spesialpedagogikk ved universitetet i Oslo, men akkurat nå har jeg permisjon fram til høsten. Våren 2018 tar jeg innføringsemne i generell psykologi. Ellers er jeg også barne-og ungdomsarbeider av yrke, og jeg jobber fortsatt litt som det, samtidig som sysler med ting og tang på fritiden.

Jeg har en bakgrunn med generelle lærevansker i min skolegang, og har ikke opplevd dette som noe særlig positivt. Jeg har følt veldig på annerledeshet og har følt meg dum på grunn av dette store i deler av egen oppvekst, samt at det har vært noe mobbing her også. Jeg har faktisk hatt en opplevelse av å bli stigmatisert for den jeg er, eller at det har vært en god nok forståelse rundt det for hvordan en hjelper (og ikke hjelper) en elev med spesielle behov.

Blant annet kan jeg si at jeg ikke har følt å ha en tilhørighet og det har vært vanskelig, det har også preget meg senere og utviklet seg til angst.

Det er kanskje her fra jeg har fått min inspirasjon for å ta studier i pedagogikk, og spesialpedagogikk for å bli spesialpedagog?

Lærevansker er ikke noe jeg lenger har i dag, men lett sosial angst på grunn av noen av forholdene rundt det som har vært.

Vil du skrive til meg? kontakt meg på: birgitte_ostby@hotmail.com