deadfreedom.blogg.no


Blogg: deadfreedom

http://deadfreedom.blogg.no/

Nyeste innlegg: Du kan i samme øyeblikk både se og overse. - 18.08.2012 00:43


Navn: deadfreedom
Alder: 26
Kjønn: Kvinne
Fra: Levanger

Om meg

Karianne. Engstelig person.

Jeg lever mitt liv, så lever du slik som du selv måtte ønske, uten nødvendigvis å blande meg inn i noen skandale. Hva jeg står for, sitter inne med og drømmer om vet jeg meget godt selv, og jeg akter å ytre meg ved å legge vekt på følelser, tanker, beskrivelser, muligheter, ulike synsvinkler, kontraster, nyanser, refleksjonsevne, diverse undringer... (hovedsaklig skriftlig, men og' ved å ta i bruk andre metoder) Ved å ta i bruk optimistisk innstilling, vil selv det jeg (eventuelt du) ser på som "umulig" være overkommelig for hva samfunnet betrakter som en ynkelig, liten dverg. Det er fullt lov til å drømme, håpe og strekke seg etter ambisjoner!

Å stagnere i gjørme akter jeg å unngå, men livet består dessverre ikke til hver en tid å kun befinne seg i en lykkelig tilstand - uten noen som helst katastrofe, problemstilling eller inntrengende angrep (fra ulike parter). Før eller siden vil kaos innhente den gjenkjennelige, trygge atmosfæren, og du må finne deg i å ta et valg: Enten å krysse elven ved å satse på indre styrke, istedenfor hver en gang benytte deg av den enkleste, og mest tilgjengelige "utveien", som da vil si å ta en seilbåt over grumsete vann. Våg å åpne deg for løsninger enn å tviholde blindt på ødeleggende begrensninger.

Hva som fungerer for meg, eller hva jeg legger vekt på, går kanskje ikke i hånd med det du ser på som et verdig liv. Det er greit. Vi er alle forskjellige uansett hvordan du vrir og vender på det, og strekker oss etter ulike veier. De fleste av oss trenger forandringer, og å få utvikle seg. På godt og vondt.

~Mennesker skal ikke behandles likt, men etter behov~