plastdrage.blogg.no


Blogg: plastdrage

http://plastdrage.blogg.no/

Nyeste innlegg: Nanowrimo dag 3 - 5 - 06.11.2016 10:26


Navn: Plastdrage
Alder: 27
Kjønn: Kvinne
Fra: Andebu

Om meg

Jeg er en superhelt og en plastdrage.

Jeg er utdannet ninja, jobber som skolisse og spiller symaskin i det lokale bandet.

Jeg har mista troa på både ekte lykke og julenissen, som på en måte er en og samme ting. Jeg klager alt for mye til å bo i verdens beste land, og er verdensmester i å ødelegge pc-er, tv-er og mobiler bare ved å se på dem.

Jeg har ingen spesielle evner, jeg klarer ikke tegne, synge, spille instrumenter, strikke syltetøy, stå på hendene, ta på dynetrekk eller sykle opp ned på en trehjulssykler mens jeg pusser tenna. Altså sånne ting som man burde være god i for å overleve i dagens samfunn.

Men jeg liker å skrive. Nei, jeg elsker å skrive. Det eneste jeg tenker på når jeg er på do, står i dusjen, lager mat, spiser, sitter på bussen, vanner blomster, ser på tv, skriver kjedelige ting om meg selv, tar ut av oppvaskmaskinen er hva det neste jeg kommer til å skrive er. (Ok, jeg løy litt, jeg vanner aldri blomster, jeg ser på dem vri seg i smerte helt til de endelig visner og dør.)

Mitt eneste ønske i hele verden er å bli forfatter. Hvis man da har tatt bort muligheten til å gå på trollmannskole, bli med Gandalf på eventyr eller å aldri bli voksen.

Jeg er en superhelt.