totaltreningsglede.blogg.no


Blogg: Totaltreningsglede

http://totaltreningsglede.blogg.no/

Nyeste innlegg: Livet i perspektiv - folk har faktisk bren… - 05.11.2017 17:37


Navn: totaltreningsglede
Alder: 35
Kjønn: Kvinne
Fra: Trondheim

Om meg

Hei, navnet er Marit, er 30 år og har akkurat flyttet tilbake til Trondheim etter 7 år i Oslo. Med meg er min samboer Thomas som også jobber som personlig trener.

Bloggingen startet fredag 6. august 2010 og skulle handle om min vei mot å stille i Athletic fitness våren 2011. Da bloggen var 6 dager gammel ble det imidlertid besluttet at jeg skulle hive meg med i siste liten og stille i Norway Open 26. september 2010 og NM 2. oktober 2010. Jeg kom på andre plass i Norway Open og vant min klasse i NM :)

Siden den gang vant jeg min klasse + overall i Norway Open høsten 2012 og kom på 4. plass i NM. Jeg har også deltatt sporadisk i styrkeløft i bedriftsidrett.

Bloggen handler om min hverdag, trening og kosthold. Jeg deler tips og artikler om trening, viser øvelser og håper å inspirere andre til å trene og finne sin totale treningsglede!

Om du trenger hjelp med trening og kosthold kan jeg hjelpe deg. Jeg har drevet enkeltmannsforetak som personlig trener siden 2008. Jeg har jobbet flere år i bla Elixia, Studio jobbsprek og gympartner. Jeg jobber som pt hos Maxpuls i Trondheim. I tillegg driver jeg med veiledning over nett. Jeg tilbyr ulike pakker treningsveiledning. Alt fra å sette opp treningsprogrammer du selv følger til tett oppfølging og ukentlig rapportering på kost og trening. Send en mail til totaltreningsglede@outlook.com om du ønsker hjelp til å komme i gang eller ta treningen til neste nivå!