Lenker

Glagubben http://www.glagubben.no

glagubben.blogg.no


Blogg: Glagubben

http://glagubben.blogg.no/

Nyeste innlegg: 1 år har gått - 25.10.2017 20:21


Navn: Glagubben
Alder: 35
Kjønn: Mann
Fra: Eidsvoll

Om meg

Mitt navn er da Gustav Alfonso Holmedal. jeg er 32 år gammel og kommer fra en liten bygd på vestlandet som heter Hervik. Der har jeg vokst opp hele mitt liv så og si. Er opprinnelig adoptert fra Colombia.

For tiden bor jeg på Eidsvoll Verk sammen med min kone og min 12 år gamle hund, King. Både jeg og fruen jobber her på østlandet så at vi bosatte oss her kom som en naturlighet. Vi trives veldig godt her må vi også legge til da.

Denne bloggen her handler mest om mitt og fruens liv før , under og etter at vi fikk vite at vi skulle bli foreldre. Kall det en slags dagbok som blir skrevet underveis med hint av historier som allerede har vært. Bloggen er en plass hvor jeg spesielt lufter tanker og ideer om det å bli far og mye andre ting som opptar mitt rare hode. For alle de av dere som er far kan skrive under på, så er det at det sviver mange tanker i hodet på en nå og etter beskjeden kom.

Alt som er skrevet i bloggen er skrevet med et glimt i øyet. Jeg er en person som elsker humor og velger derfor å vinkle de fleste av mine innlegg på denne måten. Jeg ønsker at folk skal kjenne seg igjen i det jeg skriver og ikke føle at vi fremstiller oss som perfekte på noen som helst måte. Vi er rett og slett bare et vanlig par som alle andre som sliter med sitt og gleder seg over hverdagslige ting som alle andre. Og det er nettopp denne delen vi ønsker å invitere dere lesere med på gjennom bloggen.

Har også opprettet en side på facebook som heter Glagubben. Her vil dere finne ekstra matriale som ikke vi får plass til i bloggen. Følg oss gjerne folkens.

Skulle det ellers være noe, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på

Mobil: 932 42 135

e post: gustavalfonsoholmedal@hotmail.com