babyboblen.blogg.no


Bloggeier har valgt å skjule bloggen fra søk og blogg.no-forsiden.


Navn: Linn-Eli Eriksen
Alder: 28
Kjønn: Kvinne
Fra: Meløy

Om meg

Hei, mitt navn er Linn-Eli er 24 år og er den minste i søskenflokken på 3. jeg er oppvokst i ei lita bygd som heter Storvik som er 10 min sør for Bodø. Jeg har holdt på med konkurranse skyting siden jeg var 8år. Jeg liker også å være kreativ med strikking, sying, tegning og maling.

Har utdannet meg til interiør konsulent og som høygravid fikk jeg fagbrevet i barne og ungdomsarbeider (mai 2014). Mitt første år på VGS møtte jeg gutt/mannen i mitt liv. Jørgen og jeg har vært sammen i 8 år den 14. mai. Vi bord i et lite dukkehus på Reipå. 26 oktober fant vi ut at jeg hadde ei lita jente i magen. 01.07.14 kom vår vakre Elina Margrethe til verden.

Jeg startet bloggen for jeg ville dokumentere livet som første gangs mamma og vise familie og venner hvordan vi har det. Dere vil se innlegg om DIY prosjekter som strikking og sying, planlegging av barnedåp, bursdager ol, antrekk til Elina og meg, utviklingen til Elina og hvordan livet som, mamma, kjæreste, datter, søster, gudmor, søskenbarn, nise, barnebarn, venn og bestevenn er.

KONTAKT MEG PÅ. babiboblen@gmail.com