lenaalmasv.blogg.no


Blogg: Lena V.

http://lenaalmasv.blogg.no/

Nyeste innlegg: ny blogg - 01.02.2014 21:08


Navn: Lena V.
Alder: 37
Kjønn: Kvinne
Fra: Harstad

Om meg

Jeg er festplanlegger og freelance skribent. Har erfaring i PR-management og reklame.

Denne bloggen er forbeholdt beskrivelse og vurdering av produkter/tjenester og arrangement innen skjønnhet, pleie, helse og velvære, mote og kultur. Jeg skriver primært for Nord-Norge og spesielt Harstad. Mine lesere er de som er interessert i mote og kultur eller vil bare vite mer om hva Harstad og Nord Norge har å by på. Her kommer også tips til outfit for party og stylingstips i samarbeid med Nord Norske og Oslo stylister og frisører.

Jeg samarbeider med fotografer som tar bilder av arrangementer og mote til bloggen min. Foreløpig er det primært Harstad-fotograf Elena Jensen som tar bilder for meg . Etterhvert kommer det flere fotografer fra andre steder i Nord-Norge. Dersom du er interessert i samarbeid så det er bare å ta kontakt

P.S: det er IKKE blogg som er full av glamour. Jeg skriver for kvinner som vil se bra ut i hverdagslige klær og på tur med sine barn. Jeg er imot sminkeoverbruk, kunstige negler/øynevipper, uforsiktig soling og for mye festing. Jeg er FOR : sunn livsstil, trening, hudpleie og moteriktige klær på budsjett. Jeg vil gjerne vise at det er flott å leve aktivt liv og bli motebevist samtidig.

NB! det er ikke lov å kopiere bilder/innlegg fra denne bloggen uten min tillatelse!