mulighetene.blogg.no


Bloggeier har valgt å skjule bloggen fra søk og blogg.no-forsiden.


Navn: mulighetene
Alder: 40
Kjønn: Kvinne
Fra: Audnedal

Om meg

Takknemlig mamma til Leah, Levi og Benjamin! Etterlengtede Levi kom til verden en varm dag i juni 2005 etter 2 ivf, og Leah og Benjamin kom gledelig nok spontant, en solskinnsdag i august 2011 og en kald februardag i 2013.

Denne bloggen vil i hovedsak dreie seg om da jeg ble mamma til Leah. Hun har "mulighetenes syndrom", som jeg liker å kalle det (eller Downs om du vil...). Leah er vår dyrebare skatt- vår nydelige og sjeldne blomst!! Bloggen vil handle om "reisen" videre, som jeg GLEDER meg til!

Jeg skriver denne bloggen, med det målet at alle de 3 barna mine skal kunne lese den en dag...

Jeg skriver i utgangspunktet IMENS jeg er i følelsene, i opplevelsene. Jeg "pynter" ikke på det etterpå. Først da tenker jeg at det kan kan gi et realistisk bilde hvordan det faktisk var mens ting pågikk.

Jeg forsøker med andre ord å gi et bilde på hvordan det kan være å få et barn med "mulighetens syndrom".

Jeg er inspirert av løsningsfokusert tenkning, selv om jeg selvsagt prøver å være realistisk og skriver om hverdag som fest.

I sin tid trodde jeg aldri at jeg skulle oppleve å bli mamma, grunnet omfattende endometriose. Jeg ble fortalt av legene at jeg ikke kunne regne med å få barn, da måtte det i tilfellet bli med prøverør. Nettopp derfor tror jeg at jeg har blitt spesielt takknemlig for de barna jeg var så heldig å få!

Litt om meg: yngst av hele 6 søsken, arbeider som spesialpedagog, gift med pappaen til de 3 dyrebare skattene mine.

Kopiering og misbruk av mine bilder og videoer vil bli politianmeldt.

For kontakt: mulighetene.blogg@yahoo.no