kaskade.blogg.no


Blogg: kaskade

http://kaskade.blogg.no/

Nyeste innlegg: Glittering Water - 07.04.2012 21:02


Navn: Ragnhild
Alder: 24
Kjønn: Kvinne
Fra: Oslo

Om meg

Hola!

Dette er i hovedsak en inspirasjonsblogg.

Jeg har delt innleggene inn i kategorier, men selv om det ene heter humor, en annen er om dansing og en annen om klær/bilder, prøver jeg alltid å skape en følelse hos leseren: Enten det er irritasjon, glede, inspirasjon eller tristhet.

Som sikkert mange av dere har erfart, har musikk mye å si for emosjonene våre. Jeg kan selvfølgelig ikke vite om dere gjør det eller ikke, men jeg ber dere høre på de sangene jeg legger ved innleggene. Det er den musikken jeg hører på eller forbinder med det jeg blogger om i det enkelte innlegget, og da ønsker jeg at dere også skal høre sangen og forbinde den med det i innlegget. Det er nemlig det dette handler om - mine følelser som det settes ord på/illustreres, og videreføres over til dere. Og da har musikken noe å si.

Ha alltid et åpent sinn, og vit at variasjon skaper utvikling. Du vil vel ikke være 12 år i hodet resten av livet? Nei nemlig. Så skaff deg nye erfaringer og ikke vær så skeptisk.

Konstruktive tilbakemeldinger settes pris på - da får jeg mulighet til å utvikle meg, og kan lage innlegg som du kanskje liker bedre.

Når det kommer til bildene på denne bloggen er alle mine, og du har ingen rett til å kopiere dem. Unntatt bilder under kategorien "Underneath the outside", de er allemannseie :)